Om Malerfirmaet Hørup

Malervirksomhed hvor kvalitet er i højsæde og vi ønsker at yde et højt service niveau

Malerfirmaet Hørup udfører malerarbejde for både private og erhvervskunder, samt det offentlige. Vi levere altid et stykke arbejde i den bedste kvalitet, så kunderne får det, de ønsker og bliver tilfreds med i mange år. Vores holdning er, at vi først er færdige, når kunderne er glade og tilfredse. Vi er ambitiøse og vil gerne være med på store, som små opgaver, og kan god lide at blive udfordret, så vi kan udnytte vores store erfaring og potentiale.

Malerfirmaet Hørup udfører alt malerarbejde inden for faget, herunder udendørs- og indendørsopgaver. Vi maler med stor præcision og grundighed, og vi benytter naturligvis maling i den højeste kvalitet fra de bedste grossister. Vi lægger stor vægt på en særdeles god kundeservice, grundigt håndværk med optimal holdbarhed. Vi overholder vores aftaler med kunden, herunder priser og afleveringstidspunkter.

Malerfirmaet Hørup  ser frem at komme ud og udføre malerarbejde for jer. Vi sikrer samtidig en god rådgivning omkring valg af farver og materialer. Så kontakt os gerne på telefon eller mail, og lad os få en snak om jeres næste maler projekt.

Med venlig hilsen

Victor Hørup – Malerfirmaet Hørup

Luk menu